maandag 31 december 2012

Bergen

We hadden het nog niet eerder gedaan, maar als je er zo dicht bij woont, moet het er een keer van komen. Wandelen in de bergen! De meiden waren heel dapper en hebben de hele tocht zelf gewandeld, stukken geklommen en soms zelfs geklauterd. Uiteindelijk kwamen we uit op één van de hoogste bergen in de buurt van Castelldefels, prachtig!


 Onderweg zijn we uiteraard een aantal keren gestopt om de omgeving te bekijken én van het uitzicht te genieten. Het was redelijk helder, we konden Barcelona en het vliegveld bijvoorbeeld goed zien liggen, maar ook -helemaal in de verte- de besneeuwde toppen van de bergen in de Pyreneeën. Mooi!

Toch konden we niet alles ontdekken, we zochten bijvoorbeeld naar 'La Sagrada Familia', de bekende basiliek in Barcelona, maar konden 'm niet vinden. Het deed ons denken aan het nieuwe jaar. Ook al ligt er een nieuw jaar voor je, wat redelijk helder uitgestippeld kan zijn, toch kan het ook vaag blijven. Welke weg moet je gaan bewandelen, welke consequenties horen daarbij, dat soort vragen. Voor onszelf gaat dit beeld ook op, voor het eerste half jaar lijkt ons plaatje redelijk helder, maar wat daarna komt ... we weten het niet. Juist op dit moment willen we het maar gewoon in God's handen leggen.

We wensen jullie allemaal een heel goed en gezegend 2013 toe!


3 opmerkingen:

 1. Jullie ook een gezegend 2013! Mooi bergplaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jedidja, leuk dat je ons gevonden hebt! Ik heb je net gemaild ... Groet, Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie plaatjes! En wat een mooie gedachten ook .. voor jullie ook al het goede voor 2013 gewenst!
  Groetjes Henrike en de rest!

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Viva España
| Distributed By Gooyaabi Templates