maandag 4 november 2013

Stilletjes ...

Het is nogal stilletjes op onze blog ...
Waarom? Is er niets meer te vertellen? Zeker wel!

Een échte reden voor onze afwezigheid is er dan ook niet te noemen. Ja, we zijn erg druk geweest ... En ja, de zwangerschap gaat steeds een beetje meer energie kosten ... En tóch hebben we besloten om de spreekwoordelijke draad weer wat meer op te pakken, om jullie op deze manier op de hoogte te houden van ons 'wel en wee'.

We beginnen vandaag met een foto-berichtje met foto's van de afgelopen weken.

Veel kijk- en leesplezier!De verjaardag van Noemi (26 augustus) viel destijds midden in onze verhuizing en zodoende was er nog niets gekomen van een kinderfeestje. Ook haar eigen getwijfel of ze nu wél of niet een feestje wilde, speelde mee, maar uiteindelijk koos ze tóch twee lieve vriendinnetjes uit, waar ze het alsnog mee wilde vieren. We zongen voor haar, versierden cakejes en een waxinelichthoudertje, speelden in het park en aten tot slot een broodje knakworst, precies het feestje wat ze in gedachten had. Helemaal moe, máár voldaan, viel ze die dag in slaap, dat hadden we dan tóch maar weer mooi gehad!  Afgelopen donderdag was het weer zover: Kastanjefestival! Een heerlijk, onschuldig herfstfeest, waar alle kinderen van genieten! De meiden gingen verkleed als kastanjeverkoopsters naar school en hadden een heerlijke dag!Zaterdag 26 oktober was er weer een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Hendrik en Anna Diecke gingen daarom 's morgens al heel vroeg op pad om bij diverse supermarkten in Castelldefels grote dozen langs te brengen. Vrijwilligers waren de hele dag aanwezig om klanten te vragen ook een boodschap te doneren aan de Voedselbank. Aan het einde van de dag zaten de dozen behoorlijk vol, een reden tot dankbaarheid!

Ondertussen zijn we ook erg dankbaar voor alle verse producten die we meer en meer aangeleverd krijgen. Soms heel vers en nog zeker een week houdbaar en soms 'doorgedraaid' fruit van de veiling. In het laatste geval kan het soms zo maar voorkomen dat je een hele middag lang bezig bent met het droog maken van tomaten, uitzoeken van peren en sorteren van perziken.
Hendrik is, naast zijn normale, dagelijkse bezigheden, de laatste weken ook veel bezig geweest in de nieuwe kerk. Leidingen trekken, gras zaaien, deuren zetten, lampen ophangen, hekwerk aanbrengen, stopcontacten maken, enzovoorts, enzovoorts. De tijd begint te dringen, want  zondag 17 november willen we er voor het eerst dienst houden. Nog één zondag dus in ons oude gebouw en daarna hopen we 'over' te gaan. Nog even volhouden ... dozen inpakken, spullen overbrengen, muziekinstrumenten verhuizen, dozen uitpakken ...


Tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

  1. Leuk om weer even iets van jullie te lezen en wat leuke foto's te zien!!
    Fijn dat het goed gaat!
    Lieve groetjes van ons alle 6

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Viva España
| Distributed By Gooyaabi Templates