woensdag 2 juli 2014

Internationaal

Afgelopen weekend was druk, maar vooral ook erg gezellig én nogal internationaal getint. Kijk en lees maar even mee ...

Vrijdagmiddag waren we getuige van het huwelijk van Daniel en Lydia. We kennen hen beide van de Bijbelschool, zij het dat Daniel student is op het Spaanse seminarie en Lydia docent is op het Chinese seminarie. Alleen al dít feit maakte het tot een bijzondere gebeurtenis, maar ook de manier waarop ze elkaar hebben leren kennen is bijzonder. Kortom, een bijzonder paar, wat we Gods zegen toewensen!

Na de bruiloft reden we terug naar Castelldefels voor het begin van 'Fiesta de la Vida' (feest van het leven) van onze Noorse vriend Gisle en zijn gezin. Dit jaar, 2014, is het jaar dat zij 20 jaar getrouwd zijn, dat Gisle 50 jaar geworden is én hun oudste zoon 18; alle reden voor een feestje en dat deden ze in onze kerk in Castelldefels. We kennen Gisle al bijna 3 jaar, omdat we o.a. met hem samenwerken op het gebied van Europese subsidie-aanvragen voor jongeren die een tussenjaar doen in een ander land.
Vrijdagavond was de 'aftrap' van het feestje met een solidariteitsconcert en zaterdagavond ging het feest gewoon door, met een uitgebreid diner in de tuin van de kerk. Ontzettend leuk!

Ondertussen hadden we óók nog logees, 2 Nederlandse meiden ... en ook dat was heel gezellig!

Na zo'n weekend beseffen we weer hoe leuk het is om mensen te kennen, waar ook ter wereld én om te weten dat we één zijn in Christus en dat we uiteindelijk dezelfde taal spreken ...

1 opmerking:

Copyright © 2015 Viva España
| Distributed By Gooyaabi Templates