vrijdag 31 oktober 2014

Gebedsdagen

Afgelopen weekend waren we in de buurt van Madrid voor de jaarlijkse gebedsdagen van ECM-Spanje. Het was goed om (bijna) alle collega's te ontmoeten en hun verhalen te horen, God's werk in Spanje gaat door!

Elke morgen was er een algemeen programma, dit keer gegeven door een psychologe. Vanuit Bijbels oogpunt liet ze ons nadenken over werken en ontspannen, het scheiden van werk en privé, hoe voorkom je een burn-out, het eten van gezond voedsel, etc. etc. In de kleine groepjes werden deze onderwerpen vervolgens praktisch gemaakt en werden er ervaringen uitgewisseld.

Leerzaam om hier eens wat verder over door te praten met mensen die allemaal 'in hetzelfde schuitje zitten' en direct begrijpen waar je het over hebt. Om een voorbeeld te noemen, als je naar het park gaat met je kinderen en je praat daar met mensen die je ook ontmoet in het werk, is het dan nog ontspannend, of ben je dan eigenlijk tóch weer aan het werk?

Terwijl wij, als volwassenen, bij elkaar waren, hadden de kinderen een eigen kinderprogramma. Dit keer werd er gewerkt over de wapenrusting. Er werd tijdens elke bijeenkomst hard geknutseld en aan het einde van het weekend hadden ze hun uitrusting compleet. Er werd niet alleen hard geknutseld, maar ook genoten van de herfstpracht buiten, gezongen, koekjes versierd, gespeeld in de speeltuin, gekleurd en eindeloos gekletst.

Op zondagmorgen was er een gezinsdienst, werd er gebeden voor elke familie en zongen de kinderen dit lied:


Het is ons gebed dat we allemaal met dit lied op weg gaan, zodat de wereld kan zien dat U in ons leeft!

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright © 2015 Viva España
| Distributed By Gooyaabi Templates