maandag 17 november 2014

Bezoek en bemoediging

Van zondag 2 tot en met zondag 9 november was Tim bij ons op bezoek. Vorig jaar nam hij deel aan een werkvakantie, voor jongeren uit onze thuisgemeente in Nederland én jongeren uit onze gemeente, hier in Castelldefels. In het dagelijks leven werkt hij als accountant en tussen twee banen in, besloot hij een week naar ons toe te komen.

Het was écht bijzonder hoe vanzelfsprekend en gemakkelijk zijn bezoek verliep. We hebben niets bijzonders geregeld, hij liep gewoonweg een week in 'onze schaduw'. Al met al heeft hij op deze manier veel van ons werk en (gezins)leven gezien; van de bijbelstudies die we geven, tot de mensen die onverwachts blijven eten en van het samen ontbijten, tot het ophalen van één van de meiden bij een kinderfeestje.

Dankbaar kijken we terug op deze week, het is een enorme bemoediging voor ons dat mensen de tijd en energie nemen om ons op te zoeken en met ons mee te leven; letterlijk, in dit geval! Uiteraard hebben we veel met elkaar gedaan, maar ondertussen was er ook veel ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en elkaar van hart tot hart te spreken, in een heel ontspannen en gezellige sfeer. Dat het niet alleen een bemoediging voor ons was, typeert deze zin uit ons gastenboek "het is zo belangrijk om elkaar te bemoedigen en verder te helpen en dat heb ik aan den lijve ondervonden" ...

Dit is niet de eerste keer dat we mensen te gast hebben, die 'een kijkje in de keuken' komen nemen en ook dit keer hebben we gemerkt hoe waardevol zo'n bezoek kan zijn. Lijkt het jou, u of jullie óók leuk om een week (of langer) met ons mee te lopen en ons werk van binnenuit te leren kennen, neem dan gerust contact op. Van harte welkom!

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright © 2015 Viva España
| Distributed By Gooyaabi Templates