dinsdag 11 augustus 2015

Beach Mission - vervolg

Afgelopen woensdagmorgen bracht Hendrik de ouders van Gerda naar het vliegveld en reed hij gelijk door naar Lloret de Mar. Daar aangekomen viel hij 'met zijn neus in de boter': kennismaken met het team, bijbelstudie en gebed, de gebedsbrief naar het Spaans te vertalen én een gebedsbijeenkomst in de kerk van Blanes, de kerk die het Beach Mission-team praktisch en geestelijk ondersteunde. Eenmaal terug in het huisje kon hij een korte siësta houden, voordat hij 's avonds laat voor de eerste keer de straat op zou gaan.

Wat hij dáár tegen kwam, was niks nieuws, maar tóch wel weer erg confronterend en shockerend ...

Jongeren die zichzelf helemaal overgeven aan drank, drugs en seks; totaal de weg kwijt, temidden van een paar straten vol met cafés, discotheken, bars en 'sekspaleizen'. Jongens en meisjes (ook uit christelijke gezinnen!) bezatten zich zodanig dat ze niet eens meer weten in welk hotel ze slapen. Meisjes van een jaar of 17 die voor een paar euro seks hebben met even zo jonge jongens, 'gewoon' puur voor de kick. En ga zo maar door, de verhalen zijn eindeloos ...

Om een indruk te krijgen van alle activiteiten, plaatsen we hieronder een filmpje. Mocht je nog meer willen zien, kijk dan op de fotopagina op Facebook.Van harte vragen we jullie te bidden voor al die mensen, die het team afgelopen week gesproken heeft. Bidt dat de woorden die zij spraken, leven zullen brengen in de levens van deze mensen, dat ze als het ware Jezus hebben horen spreken, die zegt 'Kom tot Mij, allen die vermoeid en belast zijt, en Ik zal je rust geven!'.

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright © 2015 Viva España
| Distributed By Gooyaabi Templates