vrijdag 14 augustus 2015

Nieuw bed meewonerskamer

Door het vertrek van Agata kwam onze meewonerskamer enkele weken geleden 'vrij'. Er bleef een kale kamer over en ineens, zoals dat wel vaker gaat als iets leeg staat, viel het ons op hoe vuil het matras eigenlijk was. Daar kwam nog eens bij dat Agata ons bij vertrek meldde, dat ze al even de spiralen van het (toen we aan gastopvang begonnen, gekregen en gebruikte) matras gevoeld had ...

Oeps! Tijd voor iets nieuws!

Aangezien IKEA in de buurt zit, togen we daar naar toe en kochten een nieuw bed en matras. Het werd in elkaar gezet en wordt inmiddels al weer enkele weken gebruikt door Evelien, onze nieuwe meewoner!

Velen van jullie vragen ons regelmatig of we specifieke projecten hebben, waar ze geld aan kunnen doneren. Nu, dit is er één! Een meewonerskamer moet ingericht en onderhouden worden, dit keer was het een bed en een matras en vorig jaar maakten we onder andere kosten voor beddengoed en handdoeken. Vindt u het ook leuk om zelf, of bijvoorbeeld met uw kerk, club of vereniging te ´sparen´ voor een specifiek project, neem dan contact met ons!

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright © 2015 Viva España
| Distributed By Gooyaabi Templates