woensdag 3 februari 2016

Weer thuis!

Zondagavond laat kwamen we thuis!

Tsja, zo voelde het toch wel, thuiskomen; en zo voelde het in Nederland ook, thuiskomen ...

Met de kinderen spraken we daar even over, dat je dus écht twee 'thuizen' kunt hebben. Het is en blijft raar dat je op twee plaatsen thuis kunt zijn en je comfortabel kunt voelen. Natuurlijk missen we dingen, maar vaak overheerst het positieve, gelukkig maar!

We zijn inmiddels een aantal dagen hier en onze koffers zijn bijna allemaal leeg. De meiden zijn al weer drie dagen naar school geweest en de achterstand lijkt mee te vallen. Het werk wordt weer opgepakt, de eerste persoon is al weer op de trein naar een afkickcentrum gezet en de eerste dag Voedselbank achter de rug. 

Tussen 'alle bedrijven door' genieten we tóch wel erg na van onze tijd in Nederland. Het was bijzonder vermoeiend, maar ontzettend hartverwarmend om zoveel mensen te kunnen ontmoeten! We hebben genoten van alle heerlijke Hollandse maaltijden, de gesprekken overal en nergens, de kratten met boodschappen bij aankomst (!!), het eindeloze buitenspelen, de Bijbelstudies die we mochten geven, de logeerpartijtjes, het prachtige Hollandse landschap, de nieuwe mensen die we hebben leren kennen, het naar school kunnen gaan, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Dank aan iedereen die deze periode zo bijzonder heeft gemaakt!

Ga met God en Hij zal met je zijn,
jou nabij op al je wegen,
met Zijn raad en troost en Zegen.
Ga met God en Hij zal met je zijn!

Ga met God en Hij zal met je zijn,
tot wij weer elkaar ontmoeten,
in Zijn naam elkaar begroeten.
Ga met God en Hij zal met je zijn!

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright © 2015 Viva España
| Distributed By Gooyaabi Templates