woensdag 27 juli 2016

Nieuwe woning gastopvang!

... in gesprek met de makelaar ...
Afgelopen donderdag ging Hendrik, samen met iemand van het technische team, een woning bekijken in St. Boi de Llobregat; een mogelijk tweede locatie voor het gastopvangproject.

Het bleek een bruikbare flat te zijn, recht tegenover de kerk waarmee we dit project opstarten én voor een acceptabele prijs. De badkamer moet gerenoveerd worden, maar verder leek het een heel geschikte optie, totdat we tot de ontdekking kwamen dat de maandelijkse inkomsten niet voldoende waren ...

Wat nu? We leken een geschikte woning gevonden te hebben, de prijs was absoluut niet 'over de top', we waren allemaal erg enthousiast over deze mogelijkheid en toch sloeg de twijfel toe. Moesten we deze flat nu nemen, of was het toch niet de bedoeling?

De afgelopen dagen zijn we als team bijzonder druk geweest met de fondswerving. Er komen ineens onverwachte toezeggingen en giften binnen en op dit moment is de financiële situatie dusdanig, dat we de 'sprong' aandurven. Tot en met de maand oktober zijn de kosten gedekt, en de verwachting is dat de inkomsten zullen stijgen.

Aanstaande dinsdag zullen we het (huur)contract tekenen voor een tweede woning binnen het gastopvangproject
'Llar Segones Oportunitats'! 

Gracias a Dios!

Dank aan God!


0 reacties:

Een reactie posten

Copyright © 2015 Viva España
| Distributed By Gooyaabi Templates