zondag 18 december 2016

Als het minder goed gaat ...Velen van jullie zijn al op de hoogte, maar voor degene die het nog niet weten, dit bericht.

Vanaf half september heeft Hendrik erg gekwakkeld met zijn gezondheid. Wat begon met ernstige vermoeidheidsklachten, eindigde in een milde depressie. We weten niet waar het naar toe gaat, we weten niet hoe lang het gaat duren, maar we vertrouwen er op dat God ook nu voor ons zorgt. Hij belooft dat Hij afmaakt, wat Hij begonnen is en daar vertrouwen we op!

Graag vragen we jullie gebed voor deze moeilijke situatie!Onderstaande gebedspunten verschijnen in de januari-gebedskalender van ECM ... 

1. De laatste maanden van 2016 heeft Hendrik erg gekwakkeld met zijn gezondheid. Wat begon met ernstige vermoeidheidsklachten, eindigde in een milde depressie. Bid om herstel en genezing!
2. Bid ook voor de rest van ons gezin. Voor Gerda, die nu meer ´op haar bordje´ krijgt, maar ook voor de kinderen, die er soms maar zo weinig van begrijpen.
3. Dank God, dat tijdens deze periode van ziekte en verdriet, het werk wordt overgenomen door anderen. Het werk gaat door en is niet van ons afhankelijk!
4. We zijn ook dankbaar dat we binnen een veilige en vertrouwde cirkel, professionele begeleiding konden krijgen. Daarnaast zijn er zoveel lieve mensen (zowel in Nederland, als Spanje, én daarbuiten) die ons bemoedigen en steunen, daar zijn we heel erg blij mee en dankbaar voor!
5. Bid voor Monica, Miquel, Alejandra en Dámaris, die plotseling met veel verantwoordelijkheid worden geconfronteerd. Op termijn zouden zij taken van Hendrik over nemen, maar nu gebeurd dat dus in een veel sneller tempo dan gedacht. Bid dat ze er niet voor terugdeinzen, maar het zien als een uitdaging, die ze samen met God aan mogen gaan.
6. Bid ook voor de mensen in de gastopvangprojecten. In de eerste drie maanden  van 2017 lopen er diverse ´contracten´ af en zullen er mensen het project verlaten. Bid dat God zal voorzien in mogelijkheden en juiste vervolgstappen, zodat mensen écht die brug kunnen slaan naar een nieuw leven.

2 opmerkingen:

  1. Heel veel succes en sterkte. God is trouw en zijn plannen falen niet. Jullie gaan hier met Hem wel doorheen komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hendrik en Gerda, nog meer in ons gebed. God gaat wegen die wij niet kennen en zoals jullie aangeven het is niet jullie werk het is Zijn werk en Hij maakt af wat Hij begint. Niet te begrijpen, niet te bevatten , maar zo waar. Wij bidden voor kracht voor Gerda en ook voor de kinderen , ook al begrijpen zij het niet , dat zij er rust van mogen vinden en jullie ook tot steun kunnen zijn door lief te zijn. Gods o zo nodige nabijheid toe gebeden en ondanks of juist dankzij , een geweldig mooi kerstfeest toe- gewenst. Probeer er van te genieten, Jezus kwam voor jullie en voor ons allen. Liefs en hartelijke groet van Kees en Truida.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Viva España
| Distributed By Gooyaabi Templates