woensdag 8 maart 2017

Als het minder goed gaat ... (1)

Onderstaand stukje verscheen afgelopen weekend in het blad van onze thuisgemeente. Het leek ons goed om het ook hier te delen, zodat jullie weer op de hoogte zijn. 

~ ~ ~

Het is al even geleden dat jullie wat van ons hoorden en dat is niet zonder reden ...

Sinds afgelopen najaar tobt Hendrik met ernstige vermoeidheidsklachten en heeft hij een deel van het werk noodgedwongen losgelaten. Helaas bracht dit niet de gewenste verbetering, sterker nog, zijn gezondheid ging verder achteruit en eind november werd officieel vastgesteld dat hij leed aan een depressie. Gelukkig niet één waarbij hij voortdurend depressief en heel verdrietig is, maar wel één waar het compleet ontbreekt aan energie. Het wegbrengen van de kinderen naar school of het voeren van een gesprek kan hem soms zijn energie van de hele dag kosten …
Begin januari heeft hij al zijn werkzaamheden (en studie) los gelaten, om zich volledig te kunnen richten op zijn herstel. Daarnaast is hij begonnen met medicatie en gelukkig zien we daarmee ook een stukje rust en stabiliteit terugkomen in ons leven. Iets om dankbaar voor te zijn! We zien uit naar verder herstel en genezing, maar ervaren gelukkig ook vrede en rust over de hele situatie. Niet dat het altijd makkelijk is, helemaal niet zelfs, maar we weten dat God erbij is.

Naast de zorgen rondom Hendrik, zijn er op dit moment toch ook best wel wat zorgen om onze oudste dochter Anna Diecke. Zij is al sinds half januari haar stem kwijt en eigenlijk weet niemand precies hoe dit komt, of wat de oorzaak is. We hopen dat we, door middel van onderzoeken en bloeduitslagen, nu snel duidelijk krijgen wat er precies aan de hand is en wat er mogelijk aan gedaan kan worden.

Graag vragen we jullie gebed voor beide situaties, wetend en vertrouwend dat ons leven geborgen is in Gods Vaderhanden.

gebed-959x250

4 opmerkingen:

 1. Wat een teleurstellingen voor jullie en zorgen. Dankbaar dat de medicatie van Hendrik aanslaat, en we hopen en bidden dat de zorgen die er ook om Anne Dieke zijn, verholpen kunnen worden. Heel veel kracht en sterkte gewenst in deze situatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte gewenst voor jullie gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een grote zorgen bij jullie. We wensen jullie heel veel sterkte toe. We weten dat we een God hebben die voor ons zorgt. We bidden jullie hier vertrouwen in toe.
  Veel liefs van Joas & Wendy en de kids

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hendrik, Gerda en kids wij bidden jullie hele veel sterkte toe, Hoe veel te langer zoiets duurt zo veel te moeilijker het wordt. Wij bidden voor moed en vertrouwen dat alles goed mag komen en het zo zal gaan zoals God het wil,. Bedenk , Hij doet ALLE dingen meewerken ten goede voor hen die in Hem geloven. Veel liefs , beterschap voor Anna Diecke en natuurlijk ook voor Hendrik. Gerda ook jij sterkte nu je toch weer meer op zal moeten vangen. Groet van Kees en Truida

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Viva España
| Distributed By Gooyaabi Templates